Η Ελλάδα ανήμερα των Ταξιαρχών θρηνεί. Η κηδεία του Κώστα Κατσίφα και το συγκινητικό μοιρολόι της μάνας του, έχουν συγκλονίσει όλους τους Έλληνες πατριώτες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει! Ο άδικος θάνατος του θα μας θυμίζει πάντα ότι η Ελλάδα έχει υποχρέωση να υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα της διεθνώς αναγνωρισμένης εθνικής, ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Οι βορειοηπειρώτες είναι, για μένα, το πιο αδικημένο τμήμα του ελληνικού λαού, καθώς υπέφεραν τα πάνδεινα από το καθεστώς των Τιράνων διαχρονικά.

Κάποιοι, κυρίως αριστεροί όπως ο Δ. Παπαδημούλης κι ο Ν. Φίλης, έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως ακραίο, εθνικιστή, φανατικό τον Κατσίφα. Μπορεί να ήταν αψίκορος. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τον δολοφονήσει το αλβανικό κράτος. Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση να απαιτήσει την πλήρη διαλεύκανση της τρομερής αυτής ιστορίας και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα το κάνει!

Ξέρω πόσο υποκριτές κι επιλεκτικοί στην «ευαισθησία» τους είναι οι αριστεροί. Αλλα τώρα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Οι ίδιοι άνθρωποι που έχυναν στο Facebook και στο Twitter κροκοδείλια δάκρυα για την «αστυνομική βαρβαρότητα» στην περίπτωση του Ζάκ, δικαιώνουν τώρα την αστυνομία της Αλβανίας στην περίπτωση του Κατσίφα! Ποιά την αλβανική αστυνομία που είναι από τις χειρότερες πανευρωπαϊκά, από τις πιό διεφθαρμένες και με το χειρότερο ιστορικό παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πόσο φανατικοί, υποκριτές κι ιδεοληπτικοί είναι αυτοί οι αριστεροί;

Κάποιοι ανόητοι που δεν γνωρίζουν την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Βορειοηπειρώτες στην Αλβανία, ισχυρίζονται ότι ο Κατσίφας δεν έπρεπε να έχει καλάσνικοφ. Μακάρι να μην χρειαζόταν. Αλλά η Αλβανία δεν είναι κανονική χώρα. Δεν είναι κράτος δικαίου. Τα χωριά μας δέχονται επιδρομές κι επιθέσεις από συμμορίες που ληστεύουν και τρομοκρατούν τους Έλληνες. Επικρατεί, σε μεγάλο βαθμό ο νόμος της άγριας Δύσης στα Δυτικά Βαλκάνια. Οι Βορειοηπειρώτες υποφέρουν τα πάνδεινα και κινδυνεύουν διαρκώς. Και δυστυχώς η ελληνική Πολιτεία δεν τους προστατεύει, όπως έχει υποχρέωση. Διότι είναι αναγνωρισμένη διεθνώς εθνική, ελληνική μειονότητα!

 

 

Facebook Comments