Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του Γιώργου Πατούλη στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πήρε το λόγο ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε συστράτευση όλων των δυνάμεων με το Γιώργο Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής. Χαρακτηριστικά είπε ότι θέλει η περιφέρεια να βαφτεί μπλε. 

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Ζητώ συστράτευση όλων των δυνάμεων ώστε και η Περιφέρεια Αττικής να βαφτεί μπλε. Ζητώ στήριξη του Γιώργου Πατούλη ώστε να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης. Να μπορέσουμε να έχουμε καλή συνεργασία για να δρομολογήσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται η Αττική και ειδικά η Αθήνα. Γιώργο, θα είσαι ο επόμενος περιφερειάρχης»

Ο Γιώργος Πατούλης νωρίτερα είπε: «Ο Κλεισθένης που ψήφισε η σημερινή κυβέρνηση διαλύει την αυτοδιοίκηση και οδηγεί τους δήμους και τις Περιφέρειες σε ακυβερνησία. Είναι κρίσιμο σε αυτές τις εκλογές να εκλέξουμε πρόσωπα που θα μπορούν να συνεργαστούν με την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ για να πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα ψηλά. Με την τιμητική στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνω την ευθύνη και ξεκινώ τη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής»

To MarketNews.gr καλύπτει λεπτό προς λεπτό το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, εικόνα, ήχος και αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ

 

Facebook Comments