Καλημέρα καλημέρα!,

Είναι και επίσημα παραμονή Πρωτοχρονιάς!! Είναι το τελευταίο άρθρο για το 2018, τα υπόλοιπα από το 2019 – stay tuned! Α! Και μια πολύ σημαντική πληροφορία: το marketnews.gr τώρα είναι και στο Instagram όποτε μπορείτε να ενημερώνεστε και από εκεί!  Στα δικά μας όμως: υποσχέθηκα 2ο μέρος για look Πρωτοχρονιάς και πάντα τηρώ τις υποσχέσεις μου!

DESTINATION suggested: κέντρο νυχτερινής διασκέδασης ή πάρτυ σε ιδιωτικό χώρο με επίσημο ένδυμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WHERE TO SHOP: @dress2undress_fashion

3 υπέροχες ολόσωμες φόρμες! Λοιπόν! Η πρώτη είναι μια καλή επιλογή για τα κορίτσια μας που έχουν μικρό ντεκολτέ. Η παγιέτα θα βοηθήσει να τονιστεί το στήθος τόσο όσο πρέπει για να δείχνει κομψό. Αντίθετα τη δεύτερη φόρμα θα την πρότεινα σε κορίτσια με πλούσιο ντεκολτέ! Η συγκεκριμένη φόρμα είναι μαύρη και γυαλίζει διακριτικά. Το πάνω μέρος της φόρμας σε V και με σχετικά φαρδιές τιράντες θα αναδείξει ένα μεγάλο μπούστο χωρίς να γίνεται χυδαίο. Η τρίτη φόρμα είναι μια σχετικά πιο δύσκολη επιλογή. Ιδανικά θα την πρότεινα σε όσες έχουν αρκετά «στητό» μπούστο ή σε όσες δεν έχουν πολύ έντονες καμπύλες. Τα κοψίματα που έχει το ρούχο είναι ένας έξυπνος τρόπος να δημιουργηθούν καμπύλες στα σωστά σημεία.

DESTINATION suggested: bar ή club ή party

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WHERE TO SHOP: @pinkwomanofficial

Και επειδή μου αρέσει πολύ, προτείνω πάντα και μια πιο χαλαρή βερσιόν Πρωτοχρονιάς!! So! Στο πρώτο φόρεμα μπορείτε να προσθέσετε κάποια μπλούζα, ζιβάγκο ακόμη και T-shirt ανάλογα με το ποσο casual θέλετε να δείξει το look. Το δεύτερο αν και είναι φόρεμα μπορεί να φορεθεί είτε σκέτο είτε με κάποιο κολάν ή παντελόνι. Δείχνει αρκετά απλό όμως με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να δείξει αρκετά βραδινό. Τέλος το τρίτο φόρεμα, κόκκινο, κλασική επιλογή για το ρεβεγιόν. Προσωπικά το πιο πιθανό είναι ότι θα διάλεγα sneakers με αυτό το φόρεμα! Comfort is my best friend! #tip με κανένα από αυτά τα φορέματα δεν θα διάλεγα ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο αν και θα ταίριαζαν! Θα ήταν κλισέ επιλογή! Μη φοβάστε και δοκιμάστε καινούργια πράγματα!

DESTINATION suggested: εστιατόριο ή private event

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WHERE TO SHOP: @forelgreece

Ένα ακόμη πράγμα που αγαπώ είναι τα διαχρονικά look. Διάλεξα λοιπόν αυτά τα 3 για εσάς. Το πρώτο outfit, black dress πάντα κομψό και μου αρέσει πολύ η επιλογή ψηλής μπότας και οπακ καλσόν γιατί κάνει την εικόνα να έχει συνοχή. Ένα έντονο κόσμημα μπορεί να συνδυαστεί εδώ. Το δεύτερο outfit έχει εξαιρετική εφαρμογή, αν και θα ήταν κομψό σε μια ψηλή σιλουέτα λόγω του μήκους της φούστας. Αν είστε πιο petite θα μπορούσε να συνδυαστεί το τοπ με μια αέρινη παντελόνα. Το τρίτο outfit αν και έχει λουλούδια και είναι μαξι δεν με παραπέμπει σε καλοκαίρι όπως συμβαίνει συνήθως με τέτοιου τύπου φορέματα. Έχει μια boho νότα και είναι το τέλειο πατρόν για γυναίκες με πλάτες ή μεγάλο μπούστο ή παραπανίσια κιλά. Σαν ύφασμα και σαν σχέδιο είναι το τέλειο ρούχο για να καλύψει τυχόν τέλειες ατέλειες 🙂

 

Να έχετε μια υπέροχη αλλαγή χρόνου και μια υπέροχη Πρωτοχρονιά!!!! Σας φιλώ!

Περιμένω τα μηνύματά σας:

Facebook marketnews.gr

Instagram @poisednat!

 

 

              Xx

 

                     Nat

 

 

Facebook Comments