«Casus Belli για εμάς εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ και παραμένουν σε κυβερνητικούς θώκους έστω και αν δεν έχουν κάνει ανταλλαγή ψήφων» ανέφερε πριν από λίγο σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ ο Πάνος Καμμένος.

«Ο Κουίκ πριν έρθει στους ΑΝΕΛ πολεμούσε με κάθε τρόπο τον Τσίπρα, ενώ η Χρυσοβελώνη παρακαλούσε όλο το καλοκαίρι να τη διορίσουμε υπουργό» είπε χαρακτηριστικά.

Στέλνοντας τελεσίγραφο στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε πως «αν τους κρατήσει δεν θα περνάει νομοσχέδιο. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα του μπλοκάρει τα νομοσχέδια, για να είμαστε εξηγημένοι» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε «Είναι πράξη εχθρική προς εμάς».

Όπως τόνισε: «Κουντουρά και Κόκκαλης αντάλλαξαν επίσημα τη θέση τους στην κυβέρνηση με τη συνείδησή τους. Γι αυτό έχει ξεκάθαρα ευθύνη ο Τσίπρας. Η Κουντουρά και ο Κόκκαλης ενώ είχαν ταχθεί δημόσια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Κόκκαλης μου έλεγε ότι είναι υποχρέωσή μου να ρίξω την κυβέρνηση Με τον Παπαχριστόπουλο διαφωνώ, αλλά είναι προς τιμήν του ότι παραδίδει την έδρα του. Θα τον διαγράψω αφού ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών».

Μάλιστα για την Έλενα Κουντουρά ανέφερε πως δεν το περίμενε να κρατήσει αυτή τη στάση. Πάντως, ο Πάνος Καμμένος ευχήθηκε «καλό ταξίδι σε αυτούς που έφυγαν». Όπως είπε «και μόνος μου να μείνω, εγώ δεν κάνω πίσω στα εθνικά θέματα». Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Να δείξει ότι σέβεται τα χρόνια που περάσαμε. Θα φανεί από τον ανασχηματισμό».

Facebook Comments