Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά του Πάνου Καμένου, κατηγορώντας τον ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης.

Επίσης, συσχετίζει παλαιότερες μηνυτήριες αναφορές του και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής με επιφύλαξη για χρηματική ικανοποίηση, λόγω της ηθικής βλάβης, που υπέστη από τις άνω άδικες πράξεις.

«Πιστεύω και είναι ανάγκη το δικαστήριο να με προστατεύσει», αναφέρει ο κ. Κοτζιάς και συνεχίζει. «Θα ήθελα δε, να πω και να δηλώσω ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, ότι η μεθοδευμένη από εκείνον στοχοποίησή μου από το καλοκαίρι του 2018, τον καθιστά εν δυνάμει υπεύθυνο, εφόσον συμβεί οτιδήποτε κακό σε εμένα και στην οικογένειά μου, στη σωματική και πνευματική μας υγεία. Μια στοχοποίηση που για κάποιον, ο οποίος γνωρίζει από διεθνείς σχέσεις, μπορούσε να δώσει την εντύπωση ότι υπήρχε κάτι άλλο πίσω από αυτό το «ανεξήγητο μένος».

Facebook Comments