Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Πάνος Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τις Ευρωεκλογές 2019.

Μάλιστα ο κ.Μπαλτάκος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής μετά την συνεργασία των ΑΝΕΛ με την «Δύναμη Ελληνισμού».

Νωρίτερα:

Συνέντευξη τύπου στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή δίνει το μεσημέρι ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού».

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θα ανακοινώσουν  την εκλογική συνεργασία του Τάκη Μπαλτάκου με τος Ανεξάρτητους Έλληνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους είχαν συναντηθεί τον περασμένο Ιανουάριο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτό, με τον κύριο Μπαλτάκο τότε να δηλώνει πως «η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα καθαρά Δεξιό» και να διερευνα δυνατότητες συνεργασίας, μεταξύ ΑΝΕΛ, Δυνάμη Ελληνισμού, ΛΑΟΣ, Φαήλου Κρανιδιώτη και της «ελληνικής λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία Καμμένου – Μπαλτάκου δεν αφορά στον συνιδρυτή του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» Δημήτρη Καμμένο και πως ο Τάκης Μπαλτάκος θα παραιτηθεί από το κόμμα που μόλις πριν από πέντε μήνες ίδρυσε.

 

Facebook Comments