Μυρσίνη Λοΐζου: Εγκαλεί τους νεκρούς της 17Ν - για γλωσσικό ατόπημα κάνει λόγο

MarketNews

Μυρσίνη Λοΐζου: Εγκαλεί τους νεκρούς της 17Ν - για γλωσσικό ατόπημα κάνει λόγο, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής», υπογραμμίζει, σε ανάρτησή της στο facebook, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοϊζου.

«Σε κάθε περίπτωση -συνεχίζει- η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.

Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.


Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων», καταλήγει η Μ. Λοϊζου.

Νωρίτερα:

Η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη Λοΐζου, έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές την τρομοκρατία και μάλιστα είχε πει χαρακτηριστικά:

«Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη ηλίθιε Πανούση».

Η κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη το 2011 είχε απαγορεύσει στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της “Καλημέρα Ήλιε” καθώς ήθελε να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν ήταν μέρος του λαού και πως οι αξίες του δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα πρεσβεύει και θέλει να πει το τραγούδι.

Στο Twitter έχει αρκετές αναρτήσεις υπέρ της τρομοκρατίας. Ωστόσο, αυτή που σοκάρει είναι όταν απευθυνόμενη στον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, είχε γράφει ότι τα θύματα της 17Νοέμβρη πρέπει να… μας ζητήσουν συγγνώμη.

Η Μυρσίνη Λοΐζου, η οποία δηλώνει γραφίστρια κατ’ επάγγελμα αλλά βιοπορίζεται από τα έργα του πατέρα της εισπράττοντας τα πνευματικά δικαιώματα, έχει μπει στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης με τη Νέα Δημοκρατία να εγκαλεί τον πρωθυπουργό για το αν ο ίδιος γνώριζε τις θέσεις της και την τοποθέτησε στο ευρωψηφοδέλτιο.