“Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβρη” διεμήνυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6.

Σημείωσε ότι “οι ευρωεκλογές θα παράξουν οριακό πολιτικό αποτέλεσμα, χάνουν την ώρα τους όσοι προσπαθούν να παίξουμε σενάρια πρόωρων εκλογών” και πρόσθεσε ότι “όσοι κατασκευάζουν μια εικόνα καλπάζουσας ΝΔ θα διαψευστούν”. “Το 2014 -συνέχισε- ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε εκλογές μετά τις ευρωεκλογές γιατί οι προγραμματισμένες εθνικές εκλογές ήταν τον Μάιο του 2016, δυο χρόνια μετά, τώρα είναι τον Σεπτέμβρη”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την υπόθεση Πετσίτη, ο κ. Παππάς είπε ότι πρόκειται για “συναλλαγές ιδιωτών, ας προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες, ας βγει ό,τι είναι να βγει. Η αντιπολίτευση επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς. Έχουμε το τεράστιο ζήτημα των θαλασσοδανείων των κομμάτων και το ερώτημα είναι αν θα επιστρέψουν τα λεφτά.

Ο Μ. Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση και δεν ήταν συνεργάτης μου”.

Facebook Comments