O δημόσιος βίος της χώρας έχει κατακλυστεί από λογής λογής απατεώνες οι οποίοι στο όνομα της καρέκλας δεν διστάζουν να επιδείξουν περισσό θράσος και να ηγηθούν του περιούσιου λαού για να τον σώσουν χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη. Δεν πρόκειται όμως για τίποτα περισσότερο από τυχοδιώκτες και υποκριτές που ονειρεύονται τα θέλγητρα της εξουσίας. Δεν ωρροδούν προ ουδενός και μπορούν να αραδιάσουν το ένα ψέμα μετά το άλλο με την ταχύτητα του φωτός!

Εκατοντάδες πολιτικά στελέχη και χιλιάδες πρώην ψηφοφόροι του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ έπιασαν στασίδι στον ΣΥΡΙΖΑ. Πίστεψαν στη “Σεισάχθεια” και είδαν μια… λαμπρή προοπτική συνέχισης του κρατισμού, ο οποίος μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Είναι αυτοί που βολεύονται και δεν πρόκειται να βάλουν ποτέ μυαλό. Εμπνέονται από τις ανοησίες της κομμουνιστικής ιδεολογίας και τη χρησιμοποιούν για να αντλήσουν δύναμη από τον λαό ώστε να ζουν ως πολιτικά και άλλα παράσιτα. Κάποιοι είδαν ότι το “προϊόν Τσίπρας” μπορεί να αποτελέσει για τους ίδιους μια διέξοδο για να ικανοποιήσουν τις πολιτικές τους μωροφιλοδοξίες. Μπροστά σε μια τέτοια προοπτική, δεν διστάζουν να ξεφτιλίζονται και να εκτίθενται. Βλέπουμε ακόμη και καθηγητές πανεπιστημίου ή δημόσια πρόσωπα με σοβαρό παρελθόν να ξεφτιλίζονται υπό την καθοδήγηση του Τσίπρα. Αν αισθάνονταν λίγη ντροπή, είχαν μπέσα και τσίπα, θα ντρέπονταν ακόμη και να κυκλφοορήσουν στον δρόμο…

Ξέρουμε ότι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι η μετεξέλιξη του πιο χυδαίου κομματιού του ΠΑΣΟΚ, το οποίο στελεχώθηκε με όλους όσοι κεφαλαιοποίησαν τους αγώνες επί Χούντας. Όπως είχε πει και ο Γιώργος Κατσιφάρας “Αν δεν ήταν ο Ανδρέας δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας”. Κάτι ανάλογο σκέφτηκαν οι πολιτικοί τυχοδιώκτες του παλαιού ΠΑΣΟΚ, αλλά και της κρατικίστικης δεξιάς των ΑΝΕΛ, οι οποίοι προσκολλήθηκαν στο άρμα του σημερινού ενοίκου του Μαξίμου. Βεβαίως, ο σημερινός αμόρφωτος καταληψίας δεν έχει καμία σχέση με τον Ανδρέα, αλλά ήταν αυτός που κεφαλαιοποίησε την οργή της ελληνικής κοινωνίας έως το 2014 για να στρέψει κατά της κυβέρνησης σωτηρίας Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, ενώ από την άλλη, η εξουσία αποτελεί δέλεαρ για πολλούς τυχοδιώκτες και λιγούρια ώστε να είναι μαζί του.

Το νέο υβρίδιο του ΣΥΡΙΖΟ-παλαιοΠΑΣΟΚΟΥ εμπεριέχει τις έννοιες της μετριότητας, του βολέματος, του παρασιτισμού, της φαυλότητας, της αναξιοπιστίας αλλά και σε πολλές περιπτώσεις, της αλητείας. Μάλιστα, όλοι όσοι προέρχονται από το παλαιό ΠΑΣΟΚ και ανήκουν σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν ότι όλο το κόστος της εφαρμογής κρίσιμων πολιτικών αποφάσεων που υπογράφτηκαν από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα εφαρμοστεί από την επόμενη κυβέρνηση. Έτσι, θεωρούν ότι υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό για να ξανακατέβουν στους δρόμους καταγγέλλοντας τον “ανάλγητο νεοφιλελευθερισμό”, τον “νεοφιλελύθερο Μητσοτάκη” και άλλα τέτοια.

Όλοι αυτοί που ανήκουν σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχουν… καμία σχέση “με τα 40 χρόνια που κυβερνούσαν οι άλλοι” συμμετείχαν στο πάρτι το οποίο οδήγησε στην έκρηξη του δημοσίου χρέους τη δεκαετία του ΄80. Σημειώνεται ότι η Ν.Δ. άφησε στο τέλος του 1981 το δημόσιο χρέος στο 33% του ΑΕΠ και το παρέλαβε το 1990 στο 100%!!! Η υπερχρέωση της χώρας ήταν αποτέλεσμα του κρατισμού της Πασοκοκρατίας που σήμερα έχει μεταβληθεί σε ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟκρατία! Οι τύποι αυτοί δεν δικαιούνται δια να ομιλούν και πολύ περισσότερο να κουνάνε το δάκτυλο. Ιδίως, όταν δείχνουν με τον δείκτη της χειρός τους και ταυτόχρονα άλλα τρία δάκτυλα δείχνουν τους ίδιους.

Βλέποντας σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ τόσο και τόσο στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ του παρασιτισμού και της χυδαιότητας πραγματικά είναι για να σιχαίνεται κάποιος. Βέβαια, προέρχονται από την ίδια μήτρα, την κομμουνιστική και τους ενώνει ο τυχοδιωκτισμός για την απόκτηση εξουσίας. Οι άνθρωποι έχουν μάθει να ζουν ως παράσιτα λανσάροντας τις πιο χρεοκοπημένες ιδέες, τις οποίες μάλιστα “βαπτίζουν” και ως προοδευτικές. Γι αυτούς πρόοδος είναι το… ανώμαλο, αλλά σε καμία περίπτωση το αυτονόητο που αποτελεί κατάκτηση του δυτικού κόσμου.
Στις προσεχείς εκλογές, το νέο υβρίδιο του ΣΥΡΙΖΑΟ-παλαιοΠΑΣΟΚΙΣΜΟΥ, πρέπει να πάρει την απάντηση που πρέπει στην κάλπη.

Βεβαίως, δεν περιμένουμε να γίνει αυτό από τη μία στιγμή στην άλλη και κυρίως από αυτούς που ταυτίζονται με  τη χυδαιότητα και τον παρασιτισμό των σημερινών άθλιων πολιτικών υποκειμένων. Είναι κρίσιμης σημασίας, να υπάρξει μια σημαντική μάζα ψηφοφόρων που θα στείλει στον… κάδο των απορριμμάτων όλους αυτούς τους θρασύτατους τύπους που κατά το παρελθόν συμμετείχαν σε ένα πάρτι χρεοκοπίας της χώρας και τώρα έχουν το θράσος να κουνάνε το δάκτυλο. Η ψήφος μας είναι το “όπλο” που μπορεί να τους στείλει στην αποστρατεία, στην αυτο-συνταξιοδότηση και στο περιθώριο. Εκεί είναι η θέση τους. Ως εδώ με τους υποκριτές και τυχοδιώκτες που με τη νοοτροπία τους διέφθειραν έναν ολόκληρο λαό και προκάλεσαν τόσα δεινά στην οικονομία…

Facebook Comments