Έχουμε 4 χρόνια να ψηφίσουμε, τι το θέλαμε.
Θα ξεδώσουμε τώρα, να πάνε τα φαρμάκια κάτω.
Το κακό είναι ότι θυμηθήκαμε τι είδους πολιτευτές έχουμε.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στο προσκήνιο κάθε καρυδιάς καρύδι, αλλά μάλλον ο κόσμος βαρέθηκε τους ίδιους και τους ίδιους και ήθελε απλά μια αλλαγή, μας κόστισε αλλά δεν βαριέσαι.
Μπορούσαμε να το κάνουμε και χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ, με ομαλή μετάβαση, αλλά είμαστε των άκρων.
 
Το 2019 θα έχουμε παρέλαση δημάρχων, περιφερειαρχών, ευρωβουλευτών και να ετοιμάζονται οι βουλευτές παρακαλώ.
 
Να ξεκινήσω από τους δημάρχους, πιο χαμηλό το επίπεδο θεωρητικά, για μένα είναι οι πιο αυθεντικοί όμως, λαϊκοί, γκρουέζες κανονικοί, αλλά δίπλα στον λαό, ξέρουν όλους τους ψηφοφόρους τους με τα μικρά τους ονόματα, ακόμα και στα μεγάλα αστικά κέντρα, δεν προσποιούνται, γνωρίζουν τα προβλήματα.
 
Βλέπουμε όμως νέους ανθρώπους με επαγγελματική καταξίωση και υψηλό μορφωτικό background να αναλαμβάνουν δράση. Η εισβολή τους είναι δύσκολη, έχουν να κάνουν με το αδίστακτο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης.
 
Οι δημοτικοί σύμβουλοι που τους έχετε λοιδωρίσει όλοι με αστεία memes, είναι οι πιο αξιόλογοι τελικά. Ποιους θέλουμε τελικά, θα αποτυπωθεί σύντομα.
 
Να συνεχίσω με τους περιφερειάρχες, εντελώς αδιάφοροι όλοι. Δεν έχω καταλάβει τον ρόλο τους, θα προτιμούσα να τους διόριζε η κεντρική εξουσία, κάτι σαν τοπικοί CEO’s.
 
Μπουχτίσαμε όμως!!
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΝΔ κάνει μια δύσκολη και αξιόλογη προσπάθεια ανανέωσης, με καραμπόλες βέβαια, με ανεπιθύμητους, με αμφιλεγόμενους, λίγο τουρλουμπούκι, αλλά μου αρέσει εν γένει, διαφωνώ στα μισά, αλλά σέβομαι την προσπάθεια και τον στόχο.
 
Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος θα πάει μαζικά να ψηφίσει, θα ψηφίσει νέους ανθρώπους, άφθαρτους, εκτός μνημονίων, εκτός οικογενειών και διαπλεκόμενων. Ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους, την πατρίδα τους και δεν είναι υποταγμένοι σε ντόπια ή ξένα συμφέροντα. Ανθρώπους που έχουν ικανότητες και δεξιότητες, που λένε κάτι.
 
Η ΝΔ έχει ένα προβάδισμα, αρκεί να πείσει και να έχει στίγμα. Το στίγμα το δίνει η ηγεσία πρωτίστως, αλλά και οι άνθρωποι της, ως μονάδες, αλλά και ως ομάδες.
 
Θα ψηφίσουμε ποιοτική «ανανέωση» !!
Το οφείλουμε στα παιδιά μας.

Facebook Comments