Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μιλώντας στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Μαρινάκης είπε ότι στις συναντήσεις του με τον Νίκο Παππά όταν ήταν σε εξέλιξη η υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός του ζήτησε να συναντήσει τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα.

Όπως αναφέρει το in.gr, του είπε μάλιστα ότι ήταν ενήμερος και ο Αλέξης Τσίπρας γι’ αυτό. Πράγματι, διηγείται ο κ. Μαρινάκης, πήγε στο γραφείο του ο Χρήστος Καλογρίτσας ο οποίος του ζήτησε να του δώσει με τη μορφή δανεισμού, το ποσό της πρώτης δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες, ένα ποσό της τάξης των 26 και πλέον εκατομμυρίων.

«Μου ζήτησαν υπό μορφή δανεισμού να βοηθήσουμε τον κ. Καλογρίτσα να αποκτήσει κανάλι το οποίο κατά τα ψέματα είχε στηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Εξήγησα στον κύριο Καλογρίτσα ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω. Τότε δεν είχαν πρόβλημα με τα χρήματα του Μαρινάκη. Προκαλώ τον κ. Παππά αλλά και τον πρωθυπουργό να βγουν και να το διαψεύσουν», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Κανείς δεν έχει να πει τίποτα κακό για τις επιχειρήσεις μας. Έχουμε φανταστική φήμη σαν εταιρεία. Τα εκατομμύρια του Μαρινάκη ήταν πεντακάθαρα στο τέλος του 2016. Μου ζήτησαν να βοηθήσω τον κύριο Καλογρίτσα. Τι έγινε ξαφνικά;  Τα δικά μας κεφάλαια έχουν ελεγχθεί από τους μεγαλύτερους ελεγκτικούς μηχανισμούς στον κόσμο. Όταν οι εταιρείες μας είναι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και συνεργάζεσαι με τεράστιες εταιρείες γίνονται οι πιο λεπτομερείς έλεγχοι».

«Ο Νίκος Παπάς ενημέρωνε πάντα τον πρωθυπουργό. Όταν πλειοδοτήσαμε στον διαγωνισμό, ο κύριος Παπάς μου μετέφερε την επιθυμία του να πληρώσουμε και να είμαστε οι πρώτοι, το ποσό των 26.3 εκατ. ευρώ, της πρώτης δόσης», είπε ακόμη ο κ. Μαρινάκης.

Πηγή:In.gr

Facebook Comments