Μετά τον Πάνο Καμμένο και ο Πολάκης κρύβεται πίσω από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών

MarketNews

Μετά τον Πάνο Καμμένο και ο Πολάκης κρύβεται πίσω από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Την συνταγή του Πάνου Καμμένου ακολούθησε και ο Παύλος Πολάκης και κρύφτηκε πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών σήμερα κατά την παρουσία του στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.

Ο κ. Πολάκης ζήτησε από τα μέλη της επιτροπής δεοντολογίας η υπόθεση να εξεταστεί με το νόμο περί ευθύνης υπουργών λέγοντας πως όσα είπε κατά του κ. Γεωργιάδη ήταν κατά την άσκηση των υπουργικών καθηκόντων.

Μάλιστα λίγο αργότερα μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ.Πολάκης επιτέθηκε εκ νέου στον Άδωνι Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντας τον κλέφτη.

«Φθηνός αντιπερισπασμός μπροστά σε αυτά που έρχονται. Εγώ έπιασα τον κλέφτη και εκείνος μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή του μίλησα άσχημα. Αν θέλουν ας με πάνε με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.»

Οι Βουλευτές του ΣυΡιζΑ αποδέχτηκαν τις αιτιάσεις του κ. Πολάκη και έτσι η υπόθεση δεν πρόκειται να μεταφερθεί αύριο στην ολομέλεια της Βουλής και παγώνει... Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr