Ανοιχτό το ενδεχόμενο καταβολής της 13ης σύνταξης από του χρόνου άφησε ο Τ. Πετρόπουλος

MarketNews

Ανοιχτό το ενδεχόμενο καταβολής της 13ης σύνταξης από του χρόνου άφησε ο Τ. Πετρόπουλος, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί η 13η σύνταξη από το 2020 άφησε ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος. Αν και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Πετρόπουλος, άφησε «παράθυρο» για τη 13η σύνταξη, αναφέροντας ότι θα μπορούσε να δοθεί από του χρόνου.

Ο υφυπουργός Εργασίας, μιλώντας στον ANT1, αναφέρθηκε και στη ρύθμιση των 120 δόσεων, διευκρινίζοντας ότι αναμένεται στη Βουλή μετά το Πάσχα και μάλιστα ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να έλθουν μαζί οι ρυθμίσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία και την Εφορία. Ο κ.Πετρόπουλος ανέφερε ότι ο περιορισμός για τα περιουσιακά στοιχεία θα αφορά μόνο τη ρύθμιση για την Εφορία , για να προσθέσει ότι η ρύθμιση θα συνδέεται με την οικονομική κατάσταση του οφειλέτη.

Η κυβέρνηση περιμένει το «πράσινο φως» των θεσμών για να φέρει στη Βουλή τη ρύθμιση των 120 δόσεων. Η ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου αναμένεται μετά το Πάσχα.