Μητσοτάκης: Ο Πρωθυπουργός να αναλάβει τις ευθύνες του,να παραιτηθεί & η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές

MarketNews

Μητσοτάκης: Ο Πρωθυπουργός να αναλάβει τις ευθύνες του,να παραιτηθεί & η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

“Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών σηματοδοτεί μια ισχυρή αποδοκιμασία της ελληνικής κυβέρνησης. Ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβερνητική πλειοψηφία. Ο χρόνος μέχρι της εκλογές είναι αρκετός για να γίνει μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση με νωπή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του, να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές το συντομότερο δυνατό. Αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση” είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων.

“Oι πολίτες θέλουν πολιτική αλλαγή. Αυτή η πολιτική αλλαγή ήδη ξεκίνησε. Στέκομαι μπροστά σας με απόλυτη επίγνωση της πατριωτικής μου ευθύνης. Σας παρουσίασα το πρόγραμμά μας και σας είπα ότι θα δουλέψω σκληρά. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Αντλώ δύναμη από όσους μας τίμησαν αλλά σέβομαι και εκείνους που έκαναν άλλες επιλογές. Θα εξακολουθώ να αγωνίζομαι για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Είμαι εδώ για όλους τους έλληνες” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.