Καταγγελτικός ήταν ο Παναγιωτης Κουρουμπλής σε τηλεοπτική του εμφάνιση τόσο για τις ευθύνες της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τις επιχειρούμενες αλλαγές στη Δικαιοσύνης.

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο AtticaTV, άσκησε σφοδρή κριτική σε στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου, χωρίς όμως να τους κατονομάσει.

Όπως γράφει και το iefimerida.gr, ο κ. Κουρουμπλής για τις επιχειρούμενες αλλαγές στη Δικαιοσύνη τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και δεν πρέπει να ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα.

Χαρακτήρισε ως «καθαρή» νίκη αυτή της Νέας Δημοκρατίας αλλά είπε ότι η διαφορά στην κάλπη ήταν ένα σοκ για τους ίδιους: «Κανείς δεν περίμενε εντός ΣΥΡΙΖΑ τέτοια διαφορά. Ήταν καθαρή η νίκη της Νέας Δημοκρατίας».

Μάλιστα σημείωσε ότι σε περίπτωση νέας αποτυχίας στις βουλευτικές εκλογές θα «υπάρχει θέμα στον ΣΥΡΙΖΑ». Απέδωσε ευθύνες σε στελέχη του κόμματος μάλιστα για την αποτυχία στις Ευρωεκλογές, χωρίς να τα κατονομάσει. Κάτι, όμως που θα κάνει μετά τις βουλευτικές εκλογές, αν κρίνει πως χρειάζεται.

«Χρειάζεται να γίνει γενναία αυτοκριτική, να αναγνωριστούν και να εντοπιστούν τα λάθη, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος μέχρι τις εθνικές εκλογές», τόνισε ο πρώην υπουργός. «Ο λαός δεν έχασε το μυαλό του επειδή δεν μας ψήφισε. Ο λαός κάθε φορά κάνει τις αξιολογήσεις του και οφείλει κανείς να λάβει σοβαρά υπόψιν τα μηνύματα, αν θέλει να είναι κοντά στην πραγματικότητα», συμπλήρωσε.

Facebook Comments