Σύγκρουση κορυφής Έλλης Στάη-Κυριάκου Βελόπουλου στον αέρα του Open με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να αποχωρεί έξαλλος όταν επικαλέστηκε τη δήλωσή του «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο» για να του κάνει ερώτηση.

Εξ αρχής ο κ. Βελόπουλος διαμαρτυρήθηκε για την ώρα εκπομπής και το πόσο περίμενε και ότι είναι η πρώτη φορά που τον καλούν στο Open. Με την κ. Στάη να του απαντά πως εκείνη δουλεύει τέτοιες ώρες και να κάνει χιούμορ λέγοντας: «Σπάσαμε το ρόδι».

Η ένταση συνεχίστηκε με την πρώτη ερώτηση σχετικά με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το αν το κόμμα του βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο πλησίον της Χρυσής Αυγής με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να διαμαρτύρεται. Και φυσικά την κ. Στάη να του απαντά: «Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια». «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη», ανταπάντησε ο κ. Βελόπουλος. «Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε»,συνέχισε η δημοσιογράφος. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», είπε σε υψηλούς τόνους ο κ. Βελόπουλος

Η κ. Στάη τον ρώτησε για τη δήλωσή του στο δελτίο του ΑΝΤ1 «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο» και αν «υπάρχουν και λιγότερο ναζιστικά;» με την ένταση να κορυφώνεται και τον Κυριάκο Βελόπουλο να εκρήγνυται φωνάζοντας και φεύγοντας ότι η Έλλη Στάη κάνει προπαγάνδα με κομμένες φράσεις του. «Τις τρολιές της ΝΔ όχι σε μένα», ωρυόταν με τη δημοσιογράφο να τον αποχαιρετά λέγοντάς του: «Μάλλον δεν σας αξίζει να μας μιλάτε».

Δείτε το βίντεο: 

Facebook Comments