Τσίπρας κατά πάντων για το “ναυάγιο” του ντιμπέιτ

2 λεπτά ανάγνωση
24 Ιουνίου 2019

Σφοδρή επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το ναυάγιο του ντιμπέιτ. Ενώ ο ίδιος έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών τινάχθηκε στον αέρα, έσπευσε να κατηγορήσει όλους τους προέδρους των κομμάτων εκφράζοντας παράλληλα τη… λύπη του.

“Αρχικά πίστευα ότι μόνο ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αποφύγει, σαν το διάολο το λιβάνι, το ντιμπέιτ των δυο. Σήμερα φάνηκε ότι και το ΚΙΝΑΛ, ακόμη -παραδόξως- και το ΚΚΕ έψαχναν εναγωνίως αφορμή να αποφύγουν και το ντιμπέιτ των πέντε” ήταν η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα.

“Ακόμη και όταν αποδέχτηκα να έρθω στο στούντιο απευθείας από το αεροπλάνο, βρήκαν πρόσχημα άρνησης. Σε συνεννόηση μεταξύ τους προφανώς, ώστε να μοιράζονται την ευθύνη και όλοι μαζί να τη ρίχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα για τη δημοκρατία, κρίμα για την ενημέρωση των πολιτών”, σχολίασε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εξυπνάδες δεν πέφτουν οι τιμές: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο έργο ξανά

Το ΠΑΣΟΚ είδε την πλατφόρμα posokanei και έτρεξε να τη βαφτίσει «πόσο

Real Polls: Στο 28,3% η ΝΔ – Κάτω από το 10% το ΠΑΣΟΚ – Εκτός Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,2%

Στις 6,9 μονάδες κατέγραψε η Real Polls το προβάδισμα της ΝΔ στην

Μπ. Παπαδημητρίου: «Πρέπει να σταματήσει ο κ. Τσίπρας να κάνει τόσο εύκολη τη δουλειά για τον κ. Μητσοτάκη, έλεος!»

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου βάζει στο στόχαστρο τον Αλέξη Τσίπρα και του χρεώνει