Τσίπρας κατά πάντων για το “ναυάγιο” του ντιμπέιτ

MarketNews

Τσίπρας κατά πάντων για το “ναυάγιο” του ντιμπέιτ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σφοδρή επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το ναυάγιο του ντιμπέιτ. Ενώ ο ίδιος έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών τινάχθηκε στον αέρα, έσπευσε να κατηγορήσει όλους τους προέδρους των κομμάτων εκφράζοντας παράλληλα τη… λύπη του.

“Αρχικά πίστευα ότι μόνο ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αποφύγει, σαν το διάολο το λιβάνι, το ντιμπέιτ των δυο. Σήμερα φάνηκε ότι και το ΚΙΝΑΛ, ακόμη -παραδόξως- και το ΚΚΕ έψαχναν εναγωνίως αφορμή να αποφύγουν και το ντιμπέιτ των πέντε” ήταν η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα.

“Ακόμη και όταν αποδέχτηκα να έρθω στο στούντιο απευθείας από το αεροπλάνο, βρήκαν πρόσχημα άρνησης. Σε συνεννόηση μεταξύ τους προφανώς, ώστε να μοιράζονται την ευθύνη και όλοι μαζί να τη ρίχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα για τη δημοκρατία, κρίμα για την ενημέρωση των πολιτών”, σχολίασε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.