Συνεχίζει να εκτοξεύει τα “καρφιά” του ο Νίκος Φίλης, αυτή την φορά και για το ΣΥΡΙΖΑ που είχε στο απυρόβλητο την κυβέρνηση Καραμανλή αλλά και για το εμπάργκο στο ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του News 24/7 σχολίασε έντοντα την απουσία κριτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση Καραμανλή τα προηγούμενα χρόνια κάνοντας λόγο για σκοπιμότητες. “Δεν υπήρξαν βέλη προς την κυβέρνηση Καραμανλή η οποία ευθύνεται για τη χρεοκοπία”, σημείωσε.

Όπως είπε, του κάνει εντύπωση που ο πρώην πρωθυπουργός δεν μίλησε εδώ και έναν χρόνο για το Μακεδονικό, υποστήριξε ότι ήταν λάθος εκτίμηση η διάλυση της ΝΔ λόγω του Σκοπιανού και κάλεσε τη ΝΔ να απαντήσει εάν θα ακυρώσει τις Πρέσπες και αν η θέση της είναι ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική.

«Είναι λάθος τα εμπάργκο ό,τι και να λέει ένας τηλεοπτικός σταθμός» συνέχισε, με φόντο την επικείμενη συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ.

Εκτίμησε ότι θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη άρση αυτής της επιλογής και την ίδια ώρα αναφέρθηκε και στο παράλληλο τότε εμπάργκο της ΝΔ στη δημόσια τηλεόραση.

Τάχθηκε υπέρ των αμφίπλευρων συμμαχιών από τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι είναι λάθος η προσωποποίηση των ευθυνών, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας στην Κουμουνδούρου.

Μίλησε για αδιέξοδο στο ΚΙΝΑΛ, είπε ότι η ψήφος ανοχής είναι βοήθεια στη ΝΔ και σημείωσε ότι η Φώφη Γεννηματά διώχνει τον Βενιζέλο και κρατά την πολιτική του. Μίλησε για μια δύσκολη στιγμή για τη Γεννηματά που -όπως είπε- από τη μια χάνει κόσμο προς τη ΝΔ αλλά από την άλλη, ένα κομμάτι του κόσμου του ΚΙΝΑΛ βλέπει θετικά τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Facebook Comments