Η «λευκή» ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν πτόησε τον Άρη, που πέρασε νικηφόρα από την Κύπρο απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού και προκρίθηκε στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη νορβηγική Μόλντε.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη επικράτησε με 1-0, χάρις στο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντιγκινί, στο 14ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στο 83΄ αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) ο Γκοντάλ.

Μια πρόκριση που έμοιαζε περίπατος, έγινε θρίλερ, αλλά ο Ατρόμητος επικράτησε 3-2 των Σλοβάκων και πήρε την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό του Europa League, όπου τον περιμένει η Λέγκια.

Ένα ματς που πήγαινε για θρίαμβο του Ατρόμητου, έγινε θρίλερ, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 3-2 της Ντουνάισκα Στρέντα και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θ’ αντιμετωπίσουν την Λέγκια. Οι Κατράνης στο 22’ και Μανούσος με πέναλτι στο 28’ έκαναν το 2-0, σε μια πρόκριση που έμοιαζε άνετη. Ειδικά αν ο Ατρόμητος ήταν πιο προσεκτικός στα τελειώματα του στο πρώτο μέρος και έφτανε και σε ένα 3ο γκολ.

 

Facebook Comments