Άγριο κράξιμο σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, σε σημείο μάλιστα που έφτασε μέχρι και σε ρίψη γιαουρτιών χθες το βράδυ στη Μήλο.

Σύμφωνα με το Lykavitos.gr, όλα ξεκίνησαν όταν αργά χθες το βράδυ μια ομάδα ντόπιων που αντελήφθησαν την παρουσία του Πάνου Καμμένου στο πολυτελές σκάφος του (Feretti 68 ποδιών) μαζεύτηκαν απ’ έξω και άρχισαν να φωνάζουν: “Προδότη μιζαδόρε, τα πούλησες όλα!”.

O Πάνος Καμμένος έφτασε στην Μαρίνα του Αδάμαντα της Μήλου ανήμερα της Παναγίας και σύμφωνα με καταγγελίες δημιούργησε επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του “Lay back”.

Οι κάτοικοι του νησιού τον αποδοκίμαζαν αποκαλώντας τον “προδότη της Μακεδονιας” και ότι θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα τόσο πολυτελές και ακριβό σκάφος, την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει.

Ακούστηκαν χοντρές κουβέντες όπως “προδότη της Μακεδονίας”, “απατεώνα”, “παιδί της χλιδής”, “μιζαδόρε”, ενώ ορισμένοι από τους παραβρισκομένους πέταξαν γιαούρτια στο σκάφους.

Facebook Comments