Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα για ηλεκτρονικό πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας οικογένειας που επλήγη στο Μαραθώνα,  στης οποίας το ισόγειο βρισκόταν η επιχείρηση της οικογένειας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την άμεση ανταπόκρισή της και φυσικά την τράπεζα που ανέστειλε τον πλειστηριασμό».

adonis-pleistiriasmos-trapeza

Νωρίτερα:

Σκηνές χάους επικράτησαν έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας όταν μέλη του ΠΑΜΕ οργάνωσαν παράσταση διαμαρτυρίας, υποστηρίζοντας την οικογένεια της οποίας το σπίτι εκπλειστηριάζεται.

Οι συγκεντρωμένοι, μαζί με τα μέλη της οικογένειας επιχείρησαν να εισβάλουν στο συμβολαιογραφείο, κάνοντας «ντου», όμως οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο τους απώθησαν.Πρόκειται για διπλοκατοικία, στο Μαραθώνα, στης οποίας το ισόγειο βρισκόταν η επιχείρηση της οικογένειας.

Όπως αναφέρει ο Ant1, το κτήριο υπέστη σοβαρές καταστροφές από φωτιά που ξέσπασε στην επιχείρηση, ενώ στην ίδια φωτιά πέθανε και ο πατέρας της οικογένειας, με αποτέλεσμα να χαθούν τα εισοδήματά τους.

Facebook Comments