Θεοδωρικάκος:«Φαίνεται πως εξασφαλίζεται η βάση των 200 βουλευτών για την ψήφο των αποδήμων»

MarketNews

Θεοδωρικάκος:«Φαίνεται πως εξασφαλίζεται η βάση των 200 βουλευτών για την ψήφο των αποδήμων», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η διακομματική για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού έβγαλε «λευκό καπνό», καθώς έπειτα από συζήτηση περίπου μιας ώρας,  φαίνεται πως βρέθηκαν οι περίπου 200 απαιτούμενες ψήφοι.

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι «Φαίνεται πως διαμορφώνεται η κοινή βάση για ένα νομοσχέδιο που θα διευκολύνει επιτέλους την ψήφο των Ελλήνων πολιτών που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, προκειμένου να ψηφίζουν από τον τόπο της κατοικίας τους».«Φαίνεται πως εξασφαλίζεται η βάση των 200 βουλευτών», υπογράμμισε συγκεκριμένα ο υπουργός Εσωτερικών, απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση  στο σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να στηρίξει το νομοσχέδιο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος εξέφρασε την επιθυμία του «Να δουν οι Έλληνες επιτέλους ένα νομοσχέδιο να ψηφίζεται και από τους 300 βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου».Παράλληλα, ανέφερε πως οι συζητήσεις ανάμεσα στα κόμματα που συμμετέχουν στην διακομματική ήταν πολλές.