Πώς θα αποδείξουν την μεταμέλειά τους οι απείθαρχοι της ΝΔ στον Μητσοτάκη

MarketNews

Πώς θα αποδείξουν την μεταμέλειά τους οι απείθαρχοι της ΝΔ στον Μητσοτάκη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας αύριο, Σάββατο, δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες. Και δεν θα μοιάζει με τις άλλες, όχι μόνο γιατί θα λάβει χώρα σε ωραιότατο ξενοδοχείο στο Καβούρι, με θέα το απέραντο γαλάζιο, αλλά και γιατί ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να βάλει όλα και όλους στη θέση τους.

Πληροφορίες του Daily Post & του Marketnews.gr, αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός, όχι μόνο θα… τραβήξει το αυτί στους απείθαρχους βουλευτές του που παρέκκλιναν από την κομματική γραμμή στο μεταναστευτικό, αλλά θα τους ζητήσει και κάτι παραπάνω. 

Σύμφωνα με πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ζητήσει από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Θάνο Πλεύρη να αποδείξουν έμπρακτα την μεταμέλειά τους, στέλνοντάς τους σε τοπικές κοινωνίες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με το μεταναστευτικό πρόβλημα, εξηγώντας τις θέσεις του κόμματος και της κυβέρνησης.