Για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε ο Π. Πολάκης - τι λέει για τη Δικαιοσύνη - η απάντηση Πουλή

MarketNews

Για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε ο Π. Πολάκης - τι λέει για τη Δικαιοσύνη - η απάντηση Πουλή, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Για συκοφαντική δυσφήμιση καταδίκασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη το Εφετείο Αθηνών μετά και τα όσα είπε για τον πρώην υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης, που μάλλον… ενοχλήθηκε για την καταδίκη του, με ανάρτησή του στο facebook, επισυνάπτει όλη την απόφαση του Εφετείου, την οποία συνοδεύει με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο καταφέρεται ειρωνικά κατά των δικαστών του Εφετείου αλλά και κατά του αντιδίκου του.

«Χαιρετίζω την ταχύτητα με την οποία η κα. Δικαστής του Εφετείου διεκπεραίωσε τη συγκεκριμένη υπόθεση μέσα σε 34 μόλις ημέρες από το κλείσιμο των ογκωδέσταστων φακέλων κάθε πλευράς (1.000 σελ. μόνο το Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής!). Είναι η απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση, η Δικαιοσύνη μπορεί να κινηθεί ταχύτατα!» γράφει ο Π. Πολάκης. Παράλληλα αναφέρει ότι αναμένει «την ίδια θέληση και ταχύτητα να επιδείξει η Δικαιοσύνη και στις λοιπές εκκρεμείς υποθέσεις του Πουλή».

Τέλος, καλεί τον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ να πάει στη Βουλή να πάρει τα 3.000 ευρώ που του επιδίκασε το Εφετείο: «Ζητά μια άδεια εισόδου στην Βουλη (που ΔΕΝ κατάφερες να εκλεγείς τον Ιούλη) και ελα μια μερα να σου δώσω τα 3.000 ευρω στο περιστύλιο με τις κάμερες.Ειδοποίησε με μόνο μερικές μερες νωρίτερα για να τα μαζέψω γιατι θέλω να σου τα μετρήσω σε κέρματα…. Φέρε σακούλες να τα βάλεις».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H ανάρτηση του Στ. Πουλή

«Η Δικαιοσύνη καταδίκασε αμετάκλητα τον Πολάκη κ επιβεβαίωσε αυτό που γνωρίζει όλη η κοινωνία,ότι είναι ένας κοινός υβριστής», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o δικαιωμένος κ. Πουλής και συνέχισε: «Να τον χαίρονται τον καταδικασμένο στο κόμμα του! ΥΓ1:καλή τύχη με τα υπόλοιπα δικαστήριά σου ΥΓ2:βαριές σου έπεσαν οι φακές 3.000€».