«Μία φορά το εξάμηνο βιασμοί παιδιών στη Μόρια» – Μαζεύει τα ασυμάζευτα ο Δρίτσας

MarketNews

«Μία φορά το εξάμηνο βιασμοί παιδιών στη Μόρια» – Μαζεύει τα ασυμάζευτα ο Δρίτσας, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ως είθισται, σεβόμενος την παράδοση των πολιτικών που ανασκευάζουν μετά από γκάφα, με ανακοίνωσή του ο Θοδωρής Δρίτσας καλεί τους πολίτες να καταλάβουν τι είπε. Μόνο που στην περίπτωσή του δεν είναι μια απλή γκάφα, είναι μία δήλωση σοκαριστικής κυνικότητας.

Μάλιστα, δεν διστάζει να κουνήσει και το δάχτυλο σε όσους τόλμησαν να καταδικάσουν την δήλωσή του.

«Προς όλους τους επαγγελματίες ‘’καλοθελητές’’, που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ.

Τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Νωρίτερα:

Η κυνική παραδοχή του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, ότι γίνονται βιασμοί παιδιών στο ΚΥΤ της Μόριας στην Λέσβο υποβαθμίζοντας το ζήτημα καθώς είπε ότι γίνονται μόνο μία φορά το εξάμηνο έχει προκαλέσει μέσα σε λίγες ώρες σωρεία αντιδράσεων.

-Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Κανιβαλική η διαχείριση ανθρώπων από την Κυβέρνηση, η λογική αποτροπής δεν είναι σωστή.

-Καρανικόλας (ΚΙΝΑΛ): Στη Μόρια είχαμε βιασμούς παιδιών.

– Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Μια φορά το εξάμηνο , αυτά τα λένε τα κανάλια!

Οι αντιδράσεις στο Twitter

ο Δρίτσας τώρα στο σκάι με βλέμμα γλαρό...."τώρα θα μιλάμε πάλι για ξερονήσια"??(για τα hot spot)"το μήνυμα είναι κανιβαλικό,όχι απλά αποτρεπτικό"....εεε εντάξει ρε παιδιά...βγάλτε λεζάντες με 5στερα ξενοδοχεία με all exclusive,,,,και με υπενθύμιση"ανοίξαμε και σας περιμένουμε"

 

Μιλάει ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ @s_karanikolas για τα αίσχη της Μόριας σε τηλεοπτικό πάνελ κι όταν αναφέρει τους βιασμούς παιδιών, τον διακόπτει ο Δρίτσας για να υποβαθμίσει το θέμα, λέγοντας του "μια φορά το εξάμηνο", ισχυριζόμενος δηλαδή ότι δεν ήταν συχνό.
Σοκαριστικός κυνισμός

 

Συζήτηση στον Σκάϊ για το κολαστήριο της Μόριας.Τοποθετείται Καρανικόλας (Κιναλ) και κάνει λογο για τους βιασμούς μικρών παιδιών.Πεταγεται Δρίτσας (Συριζα), σύντροφος Τασίας και λέει: μια φορά το εξάμηνο και το κάνετε θέμα; Εκει στον Σύριζα, όλα καλά;

 

-Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): κανιβαλική η διαχείριση ανθρώπων από την Κυβέρνηση, η λογική αποτροπής δεν είναι σωστή.
-Καρανικόλας (ΚΙΝΑΛ): στη Μόρια είχαμε βιασμούς παιδιών.
- Δρίτσας: μια φορά το εξάμηνο!

Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ιδιος στη Μόρια, στο Μάτι, παντού.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Δρίτσας:
Μια φορά στο εξάμηνο οι βιασμοί μικρών παιδιών...
(στην Μόρια).
Είναι θέμα ποσότητας!

 
 

Ρε συ τα έμαθες? Ο Δρίτσας δικαιολογεί έναν βιασμό το εξάμηνο.
- Ναι αλλά τουλάχιστον αυτοί διαπραγματεύτηκαν & φορούσαν σωσίβια

 

Πάνω που σκέφτεσαι «τι μαλάκες τα στρουμφάκια» έρχεται ένας Δριτσας, μια Πέρκα, ένας Κυρίτσης και λες «οκ σκατά τα έχουν κάνει με τους λάθρο αλλά έχει και χειρότερα!»...

 

Καρανικολάς ( κιναλ ) στο σκαι τώρα για τη Μορια
Γινόταν ακόμη και βιασμοί παιδιών
Απάντηση Δρίτσα ( ΣΥΡΙΖΑ ) ε μια φορά το εξάμηνο
Κατάπτυστος το ελάχιστο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ο αριστερός Δρίτσας ...
Δλδ μια φορά το εξάμηνο δε πειράζει ε γμτ την αριστερά σας ξεφτιλισμένοι ζαιοι ..

 
 
 

Ο κύριος Δρίτσας λέει ότι μια φορά το εξάμηνο δεν πειράζει αν βιάζεται ένα μικρό παιδάκι.Πώς κάνετε έτσι.Τι λες ρε βρωμιάρη.Να παραιτηθείς τώρα.
Και μόνο ξύλο όταν σε βλέπουνε

 
 

 

# Δριτσας «Μια φορα τον χρονο γινεται βιασμος παιδιου το χρονο» !!!!! Σιγα τα λαχανα δλδ