Η ψιψίνα του μοναστηριού που αγκάλιασε ο Μητσοτάκης

MarketNews

Η ψιψίνα του μοναστηριού που αγκάλιασε ο Μητσοτάκης, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Παρόλο που είναι γνωστό ότι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αδυναμία στα σκυλάκια, αυτή τη φορά το ενδιαφέρον του κέντρισε μια αδέσποτη γάτα κατά την περιοδεία του στα Μετέωρα.

Ήταν πολύ φιλική γατούλα που τη συνάντησε έξω από τη Μονή Αγίου Στεφάνου στα Μετέωρα και είναι γάτα του μοναστηριού. Μόλις την είδε ο Κ. Μητσοτάκης την πλησίασε και την πήρε αγκαλιά.

Η ράτσα… Καλαμπάκας

Μάλιστα μια άλλη γατόφιλη, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή έσπευσε να ενημερώσει μέσω Facebook ότι η συγκεκριμένη γατούλα ανήκει στη διάσημη ράτσα… Καλαμπάκας.

Η φιλοζωία ως ζήτημα υψηλής πολιτικής

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός και στην 84η ΔΕΘ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον – αδυναμία του στα ζώα, καθώς ερωτηθείς από την δημοσιογράφο του DailyPost.gr & MarketNews.gr, Σταματίνα Σταματάκου, για το ζήτημα αντιμετώπισης της κακοποίησης των αδέσποτων και των ζώων συντροφιάς, είχε απαντήσει πως «Τα περιστατικά κακοποίησης ζώων προσβάλουν την κοινωνία μας» και είχε δεσμευθεί ότι «Θα υπάρξει συνολική στρατηγική σε συνεργασία με το φιλοζωικό κίνημα. Το σύγχρονο πλαίσιο θα θέσει και τους δήμους προ των ευθυνών τους και η ευθύνη επιτήρησης του ζητήματος θα είναι το υπουργείο Εσωτερικών».