Γεωργούλης για το YFSF: «Παντρεύω την πολιτική με την τέχνη»

MarketNews

Γεωργούλης για το YFSF: «Παντρεύω την πολιτική με την τέχνη», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο Αλέξης Γεωργούλης για ακόμη μία φορά βρίσκεται στο προσκήνιο, αυτή την φορά λόγω της συμμετοχής του σε τηλεοπτικό σόου ενώ είναι ευρωβουλευτής.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1:«Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη» ενώ επεσήμανε ότι ως ευρωβουλευτής δουλεύει περισσότερο για λιγότερα χρήματα.

Σύμφωνα με το star.gr, οι μηνιαίες απολαβές του Αλέξη Γεωργούλη ανέρχονται στα 20.000 ευρώ, αλλά όπως σχολιάζει ο ίδιος: «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Σε ό,τι αφορά στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες για την απόφασή του να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του «Your Face Sounds Familiar», ο ηθοποιός κάνει λόγο για «κανιβαλισμό» και σχολιάζει πως έχει αναπτύξει «αντισώματα» στο μπούλινγκ και στο τρολάρισμα. Σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Αλέξης Γεωργούλης πρέπει να δηλώσει και τη δεύτερη απασχόλησή του.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για την δραστηριότητά του στο ευρωκοινοβούλιο, που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, από τότε που εξελέγη ευρωβουλευτής, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει μιλήσει τέσσερις φορές στην ολομέλεια και έχει συνυπογράψει 8 ψηφίσματα γενικού περιεχομένου. Είναι μέλος σε δύο επιτροπές, αναπληρωματικό μέλος σε ακόμη τέσσερις και έχει υποβάλει 8 ερωτήσεις.