Ένα μακάβριο tweet, που όμως έμελλε να βγει αληθινό, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ.

Χρήστης του Twitter είχε γράψει σε ανύποπτη στιγμή ότι ο θρύλος του ΝΒΑ θα σκοτωθεί από πτώση ελικοπτέρου.

 

«O Κόμπι Μπράιαντ θα καταλήξει νεκρός μετά από ατύχημα με ελικόπτερο» έγραφε στην μακάβρια πρόβλεψή του.

Ο ίδιος χρήστης, βλέποντας ότι το ποστάρισμά του έγινε viral, βγήκε και ζήτησε συγγνώμη, με πολλούς να του ζητούν να το διαγράψει.

 

Νωρίτερα:

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο o αιφνίδιος θάνατος ενός από τους κορυφαίος μπασκετμπολίστες του κόσμου. Ο θρύλος του μπάσκετ έχασε τη ζωή του μετά από πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε μαζί με την 13χρονη κόρη Τζιάνα και άλλα επτά άτομα.

Σύμφωνα με το Associated Press, στην περιοχή Καλαμπάσας όπου έπεσε το ελικόπτερο, οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες, καθώς επικρατούσε πυκνή ομίχλη. Οι αρχές ακόμη συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου, ενώ επίσημα δεν αναφέρουν τα ονόματα των θυμάτων, καθώς περιμένουν την αναγνώρισή τους. Είναι ήδη γνωστό πως εκτός του Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάννα, στο ελικόπτερο βρίσκονταν και ένας προπονητής του μπέιζμπολ, με την γυναίκα του και την κόρη του, που ήταν συναθλήτρια της Τζιάννα στην ακαδημία μπάσκετ του Κόμπι Μπράιαντ. Το ελικόπτερο απογειώθηκε μετά τις 9 από το αεροδρόμιο Τζον Γουέιν και στις 10 έπεσε σε λόφο στη περιοχή Καλαμπάσας. Μάρτυρες ανέφεραν πως το είδαν να πετάει σε χαμηλό ύψος, καθώς και να στροβιλίζει, πριν προσκρούσει στο έδαφος και ακολουθήσει έκρηξη.

Τραγική ειρωνεία: Λίγο μετά το δυστύχημα, ο Σερίφης του Λος Αντζελες απαγόρευσε στα ελικόπτερα να πετούν λόγω της κακής ορατότητας.

Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ένας πραγματικός θρύλος, δύο φορές χρυσός ολυμπιονίκης, πέντε φορές πρωταθλητής του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ, του NBA, πολυτιμότερος παίκτης του μία φορά, 18 φορές All-Star, έχαιρε τεράστιου σεβασμού και εκτίμησης στα γήπεδα, όχι μόνο χάρη στο ταλέντο ή τις δεξιότητές του, αλλά ακόμη περισσότερο για το πάθος του, για την απόλυτη αφοσίωσή του σε αυτό που ο ίδιος αποκαλούσε την τέχνη του και, πάνω απ’ όλα, στη νίκη.

Τη βαθιά τους θλίψη εξέφρασαν τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και ο Μπάρακ Ομπάμα.

This video is all over the place and I just realized that hes explaining something to her and she finishes the sentence for him. When she starts speaking, they are mouth the same words. You can tell hes impressed.

Ενσωματωμένο βίντεο

 

 

 

Η αντίδραση του Λεμπρόν Τζέιμς 

Χθες ο Λεμπρόν ξεπέρασε σε πόντους τον Κόμπι και φορούσε παπούτσια με σήμα “mamba forever”. Το παρατσούκλι του Κόμπι… Λίγες ώρες μετά ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν νεκρός κι εκείνος ξέσπασε σε λυγμούς.

Η εκκωφαντική σιωπή του Γιάννη Αντετοκούνμπο 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγη ώρα μετά την είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου που Κόμπι Μπράιαντ, και τον θάνατο της κόρη του και άλλων επτά ανθρώπους έκλεισε τους λογαριασμούς του σε Twitter, Facebook και Instagram.

Αν και ο ίδιος δεν δήλωσε το παραμικρό, η κίνησή του ερμηνεύεται ως αντίδραση στη σοκαριστική απώλεια του μεγάλου βετεράνου παίκτη του NBA.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τον Κόμπι Μπράιαντ ως μέντορά του.

Facebook Comments