Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Κώστας Βουτσάς – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

MarketNews

Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Κώστας Βουτσάς – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικό» νοσηλεύεται ο δημοφιλής ηθοποιός που διακομίστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά υπέστη και συγκοπτικό επεισόδιο.

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή το μεσημέρι μετά από συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε πνευμονικό οίδημα, πέραν της λοίμωξης του αναπνευστικού.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την μεταφορά του σε καρδιολογική μονάδα. Η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο χθες Σάββατο και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των θεραπόντων ιατρών οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες. Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένεια του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 88χρονος Κώστας Βουτσάς βίωσε πρόσφατα την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.