Αναταράξεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε η επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου στη ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, με την οποία εξέφραζε την έντονη διαφωνία της τόσο για τη «φερόμενη» προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε την κ. Γιαννακοπούλου στην εν λόγω κίνηση, η οποία όμως έχει προφανώς βαθύτερα πολιτικά αίτια, ήταν η απότομη συμπεριφορά του γραμματέα της Κ.Ο., Βασίλη Κεγκέρογλου, σε κλειστή συνεδρίαση που είχαν οι βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛΛ. προκειμένου να αποφασιστεί η στάση τους στο νομοσχέδιο για τη δωρεά από το Ιδρυμα Νιάρχος για τον εξοπλισμό του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Κουκλουμπέρης στη σημερινή «Εφημερίδα των Συντακτών», η βουλευτής θέλησε να λάβει τον λόγο προκειμένου να τοποθετηθεί για μια σειρά από ζητήματα, τόσο για το υπό συζήτηση νομοσχέδιο όσο και ευρύτερα όπως αυτά που θέτει στην επιστολή της.

Όμως, ο κ. Κεγκέρογλου δεν της έδωσε τον λόγο, ενώ σε κάποιο σημείο η κατάσταση εκτραχύνθηκε όταν ο γραμματέας της Κ.Ο. ειρωνεύτηκε τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. «Δεν μιλάς σε γίδια, μιλάς σε βουλευτές», φέρεται να είπε η κ. Γιαννακοπούλου, με τον κ. Κεγκέρογλου να «εκρήγνυται». 

Οι κουβέντες που ακούστηκαν ήταν βαριές, ενώ έχει ήδη τεθεί και επίσημα θέμα κακής λειτουργίας της κοινοβουλευτικής ομάδας.

«Βασίλη, σταμάτα να φωνάζεις. Είναι ανοικτές οι πόρτες», ακούστηκε να λέει ο Μ. Όθωνας στον Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος είχε μια έντονη διαμάχη κυρίως με τη Νάντια Γιαννακοπούλου.

Facebook Comments