Εμφανίστηκε ο οδηγός της μοιραίας Κορβέτ

MarketNews

Εμφανίστηκε ο οδηγός της μοιραίας Κορβέτ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στην Τροχαία Ελληνικού εμφανίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Νωρίτερα:

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη αυτοκινήτου της μαύρης Corvette, που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα, παρουσιάστηκε στην Τροχαία Γλυφάδας.

Ζήτησε να παραλάβει αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ ενδέχεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί και ο ιδιοκτήτης, καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι  ο 25χρονος μοτοσικλετιστής βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω του αλλά στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ χτύπησε και ένα σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το όχημα φαίνεται να είναι ανασφάλιστο, ενώ από την ταυτοποίηση της πινακίδας κυκλοφορίας, προκύπτει ότι κάτοχος είναι άτομο που ανήκει στην αθηναϊκή ελίτ – όχι επιχειρηματίας.

Το όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανασφάλιστο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι ο κάτοχος της Corvette ήταν και ο οδηγός, γι’ αυτό και οι Αρχές είναι πολύ προσεκτικές στην πληροφόρηση που δίνουν.

Σύμφωνα με την Τροχαία ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Την ίδια ώρα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.