Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, αφού τόνισε ότι είναι πρώτιστο καθήκον η μείωση της διασποράς της νόσου, βρήκε ευκαιρία να υποστηρίξει ότι ο συγκεκριμένος ιός σε αντίθεση με ότι πίστευαν οι ακροδεξιοί δεν ξεκίνησε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, αλλά από τους πλούσιους και τους χριστιανούς. “Είδα ότι κόλλησε και ο Μαρινάκης” είπε και συνέχισε: “Το λέω αυτό διότι κάποιοι φρόντισαν να ποτίσουν το δέντρο της ακροδεξιάς”.

Δεν παρέλειψε παράλληλα να επιτεθεί εκ νέου στην Εκκλησία αναφορικά με τη στάση που κρατά απέναντι στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

“Τέτοιο σκοταδισμό από την Ιερά Σύνοδο δεν την περίμενα. Υπάρχουν πάντα οι χριστιανοταλιμπάν της ακροδεξιάς, αλλά είναι η απόφαση της Ιεράς Συνόδου την ώρα που άλλα Θρησκευτικά δόγματα σταματούν τη Θεία Κοινωνία, που επιμένει. Που πάμε τώρα; Επιστρέφουμε στο “η γη γυρίζει” του Γαλιλαίου;” διερωτήθηκε.

Ζήτησε εκ νέου επίσημη απάντηση του υπουργείου Υγείας ενώ άφησε αιχμές και κατά της λοιμωξιλόγου Ελένης Γιαμαρέλλου που πήρε θέση υπέρ της Θείας Μετάληψης. “Ντρέπομαι για αυτήν. Ξέρει γράμματα, αν και κρατούσε το φανάρι με τα εμβόλια του Δημήτρη Αβραμόπουλου” δήλωσε με νόημα.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments