Τι και αν όλες οι αρμόδιες αρχές δίνουν το μήνυμα στους πολίτες ότι υπάρχει επάρκεια προϊόντων προκειμένου να πάψουν άδικα να δίνουν οι πολίτες την «μάχη» του σούπερ μάρκετ με τις ατελείωτες ουρές που αποτελούν λόγω συνωστισμού τον απόλυτο κίνδυνο εξάπλωσης του ιού, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δεν δείχνει να πείθεται.

Η κάμερα του Mega τον «συνέλαβε» σε σούπερ μάρκετ με γεμάτα καρότσια και τον αστυνομικό του σε ρόλο κουβαλητή να βοηθά στα ψώνια, αρμοδιότητα που μόνο δική του δεν είναι. Μεταξύ όλων αυτών και της απαράδεκτης εικόνας του ευρωβουλευτή είναι σαφές ότι αγνόησε και την σύσταση του Υπουργείου Υγείας για όσους επέστρεψαν από το εξωτερικό, σύμφωνα με την οποία πρέπει να μείνουν σε καραντίνα 14 ημέρες.

Αντί να δώσει σοβαρές απαντήσεις ή ακόμα καλύτερα να ζητήσει μια συγγνώμη ο Δημήτρης Παπαδημούλης πέρασε στην αντεπίθεση μέσω twitter, υποστηρίζοντας ότι παρέλαβε απλά μια παραγγελία, κανένα σχόλιο για το μέγεθος της, για την συμμετοχή του αστυνομικού του και την μη τήρηση της απαραίτητης απομόνωσης του μετά την επιστροφή στην Ελλάδα.

Παράλληλα  με δεύτερο «τιτίβισμα» του θεώρησε χρήσιμο να ενημερώσει το κοινό ότι ψωνίζει από τον συγκεκριμένο Σκλαβενίτη 40 χρόνια και ότι επέλεξε να πάει ο ίδιος. Προφανώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το θεωρεί ηρωική πράξη, όταν χιλιάδες συμπολίτες μας κατανοούν ότι οι υπηρεσίες delivery στα super markets έτσι και αλλιώς δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από όσους μπορούν οι ίδιοι να πάνε ώστε να εξυπηρετούνται όσοι πραγματικά τις έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ. Παπαδημούλης εξέφρασε και τον εκνευρισμό του για τους δημοσιογράφους του Mega που πρόβαλλαν το σχετικό βίντεο.  Σε τόσα καρότσια κάπου θα έχει λίγο ξύδι, θα είναι απόλυτα χρήσιμο για να αντιμετωπίσει τον εκνευρισμό εξαιτίας της ανάδειξης της αντικοινωνικής του συμπεριφοράς.

Εσύ που διαβάζεις το ημερολόγιο Πιέρροντα, κράτα αυτό, μη γίνεις σαν τον Παπαδημούλη…

Facebook Comments