Απόδοση τιμών στη σημαία για την 25η Μαρτίου στα σύνορα του Έβρου!

MarketNews

Απόδοση τιμών στη σημαία για την 25η Μαρτίου στα σύνορα του Έβρου!, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Το παραδοσιακό τελετουργικό για τους εορτασμούς της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου προσαρμόστηκε στις έκτακτες υγειονομικές συνθήκες, με τις εναέριες δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων να μεταφέρουν τον πανηγυρικό τόνο της ημέρας σε 35 πόλεις της χώρας.

25η Μαρτίου Έβρος σύνορα: Στην κορυφή των λιτών και συμβολικών κυρίως εορτασμών βρίσκονται οι ακριτικές περιοχές του Έβρου, οι οποίες δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα με τη μεταναστευτική κρίση που έχει προκαλέσει η Τουρκία.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα γίνει το εξής:

Στις 11:30, στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου, πραγματοποίησε απόδοση τιμών από τη Φρουρά στη Σημαία, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και ταυτόχρονη διέλευση ενός ζεύγους μαχητικών F - 16 της Π.Α, το οποίο στη συνέχεια θα πετάξει πάνω από Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο και Χίο.

Διελεύσεις από ζεύγη μαχητικών F-16, θα γίνουν την ίδια ώρα πάνω από:

- Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Ακτιο, Μεσολόγγι,

- Χανιά, Κω, Ρόδο, Καστελόριζο, Κάρπαθο, Κάσο, Αγιο Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο,

- Πάτρα, Τρίπολη, Σπάρτη, Καλαμάτα, Γύθειο, Πύργο, Αραξο,

- Λάρισα, Βόλο, Σκύρο, Σάμο, Ψαρά, Κάλυμνο και Πάτμο.

Παράλληλα, πιλότος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Π.Α., θα απευθύνει μήνυμα προς τους πολίτες κατά τη διάρκεια της πτήσης.