Αρβανίτης-Παππάς: «Λείπει ο Τσίπρας στην παρούσα φάση.Αν κυβερνούσε θα τα είχε κάνει πολύ καλύτερα»

MarketNews

Αρβανίτης-Παππάς: «Λείπει ο Τσίπρας στην παρούσα φάση.Αν κυβερνούσε θα τα είχε κάνει πολύ καλύτερα», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Kαλεσμένος στο «Παρατηρητήριο COVID – 19» με παρουσιαστή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη, βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

Οι δυο άνδρες του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτησή τους για τις εξελίξεις στην Ευρώπη σχετικά με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, συμφώνησαν πως ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας… λείπει στην παρούσα φάση.

Από τη μια ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως ο πρωθυπουργός «δεν μπορεί να φωνάξει περισσότερο» , καθώς είναι δέσμιος των πολιτικών της ΕΕ και στο προσφυγικό, με τον Νίκο Παππά να συμφωνεί και να προσθέτει πως ο Αλέξης Τσίπρας θα είχε κινηθεί με τον τρόπο που κινούνταν πάντα, με τις συμμαχίες του Νότου, τις βαλκανικές χώρες και θα είχε κινηθεί διαφορετικά και στο θέμα του προσφυγικού.

Δείτε το βίντεο από την Ομάδα Αλήθειας:

Συζητώντας δημόσια ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με έναν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι στην παρούσα φάση λείπει ο Τσίπρας. Αν κυβερνούσε θα τα είχε κάνει πολύ καλύτερα.

Ενσωματωμένο βίντεο