Οι σκοταδόψυχοι του 3%

MarketNews

Οι σκοταδόψυχοι του 3% , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ποιος ήξερε τη Μυρσίνη Βουνάτσου; Εγώ, πάντως, δεν είχα ιδέα ποια ήταν η κυρία. Μια ψηφοφόρος και προφανώς μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που φωτογραφιζόταν ασμένως με κορυφαία στελέχη του κόμματος-που είμαι σίγουρος, ως επί το πλείστον, ότι αγνοούσαν ποια είναι- και η οποία κατάφερε να γίνει viralμε μια σκοταδόψυχη ανάρτηση που…προειδοποιούσε ότι μόλις ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό φτάσει αυτόν από την πυρκαγιά στο Μάτι, τότε «θα λογαριαστούμε». «Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου, άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς». Βεβαίως, την πέρασαν γενεές δεκατέσσερις από παντού.

Δεν είναι, όμως, μόνο η κ. Βουνάτσου. Ο άλλοτε διευθυντής του γραφείου Τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου Θανάσης Καρτερός μέσω της Αυγής κατηγορεί τον Σωτήρη Τσιόδρα ως όργανο προπαγάνδας. «Δεν είναι ουδέτερος ο Τσιόδρας. Κι όταν μιλάει, κι όταν κλαίει, αυτούς εκπροσωπεί. Την πολιτική τους εξωραΐζει. Και το κάνει μια χαρά».

Είναι σαφές ότι ο «επίσημος» ΣΥΡΙΖΑ έχε τηρήσει μια θεσμική στάση. Κριτική βεβαίως και θα γίνεται και, άλλωστε, αυτός είναι και ο ρόλος της αντιπολίτευσης. Υπάρχουν, όμως, ορισμένες φωνές από τα μύχια της ψυχής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους. Η μαυρίλα ορισμένων ανθρώπων που έχουν ξεμείνει από το 3% και δεν μπορούν να συγκρατήσουν την εμπάθειά τους, ούτε στις στιγμές της πανδημίας. Κήνσορες και τιμητές επί παντός επιστητού.

Όσο αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν να πετάγονται ως παραφυάδες, η ήδη δύσκολη θέση του ΣΥΡΙΖΑ- όπως κάθε αντιπολίτευσης σε μια τέτοια συγκυρία-, θα γίνεται ακόμα δυσκολότερη.

Ο εξ απορρήτων