Η Μπαλατσινού «αδειάζει» τον Κούλογλου: «Εσείς υπήρξατε κρατικοδίαιτος, όχι εγώ»

MarketNews

Η Μπαλατσινού «αδειάζει» τον Κούλογλου: «Εσείς υπήρξατε κρατικοδίαιτος, όχι εγώ», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η Τζένη Μπαλατσινού δίνει μια καθαρή απάντηση στα fake news για «διαφήμιση 92.000 ευρώ» από τη διαφημιστική καμπάνια του «Μένουμε σπίτι».

Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το http://www.jenny.gr  δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη.

To site που υποτίθεται ότι πήρε τέτοια διαφήμιση ανήκει στην εταιρία Liquid πλέον και όχι στη σύζυγο του υπουργού Υγείας.

Την ψευδή είδηση δημοσίευσε το site του Στέλιου Κούλογλου tvxs.gr. Χαρακτηρίζει ως σκάνδαλο την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι» και ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο το να προβάλλεται η συγκεκριμένη καμπάνια στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας.

Τελικά όμως δεν προβάλλεται στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας και στο site που προβάλλεται δε δίνονται 92.000 ευρώ… Ούτε καν σε ολόκληρο τον όμιλο που ανήκει το συγκεκριμένο site δε δίνονται τόσα χρήματα.