Χαρδαλιάς: €300 πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για όσους θέλουν Πάσχα στο χωριό

MarketNews

Χαρδαλιάς: €300 πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για όσους θέλουν Πάσχα στο χωριό, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τον διπλασιασμό των προστίμων για όσους επιχειρήσουν να περάσουν τα διόδια την περίοδο του Πάσχα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

«Εδώ και λίγα λεπτά από τις 18:00 το απόγευμα στα διόδια σε όλη την Επικράτεια και Εθνικές, περιφερειακούς δρόμους η ΕΛΑΣ εγκαθιστά σημεία ελέγχου σε 24ώρη βάση. Το λιμενικό προχωρά σε αντίστοιχους ελέγχους. Θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μονίμως κατοικούντων και θα παραμείνουν εκεί μέχρι και το τέλος των μέτρων. Εξαίρεση προβλέπεται μόνο για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, εφόσον φέρουν φύλλο πορείας ή υπηρεσιακή βεβαίωση» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Από σήμερα το βράδυ και για όλο το διάστημα σε περίπτωση που κριθεί ότι η προσπάθεια γίνεται για λόγους αναψυχής το πρόστιμο θα είναι 300 ευρώ και το όχημα θα γυρίζει πίσω και χωρίς τις πινακίδες του. Μέχρι τις 27 Απριλίου αναστέλλεται η επικοινωνία με τα νησιά με εξαίρεση τους μόνιμους κατοίκους. Οι κάτοικοι της Σύμης θα μπορούν να πάνε στη Ρόδο για προμήθειες, φαρμακείο ή τράπεζες. Οι κάτοικοι της Ρόδου δεν θα μπορούν να μεταβούν στη Σύμη» κατέληξε.