Γκάφα Μπάρκα: Μπέρδεψε ένα τρολ του Twitter με τον Άδωνι Γεωργιάδη

MarketNews

Γκάφα Μπάρκα: Μπέρδεψε ένα τρολ του Twitter με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μια γκάφα ολικής έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, αφού απάντησε σε ένα τρολ πιστεύοντας ότι είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος “σχολιάζει” στο twitter με μια άσεμνη χειρονομία ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που αναφερόταν στην ανάγκη να ληφθούν έγκαιρα προληπτικά μέτρα για την οικονομία.

Έσπευσε, λοιπόν, ο κ. Μπάρκας να… απαντήσει στο τρολ: “Tι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Ο ανοητος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης. Ανόητοι και όσοι τον επέλεξαν στις θέσεις που είναι”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω Tweet, αναμένοντας τη συγγνώμη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

“Είναι απίστευτο αλλά εδώ φαίνεται ότι ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός του Σύριζα ⁦@kostasbarkas θεώρησε μία ανάρτηση ενός τρολ που πήρε την φωτό μου και ανέβασε ένα αίσχος και το σχολίασε σαν να είναι δικό μου. Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αυτό τότε…περιμένω συγγνώμη”

Είναι απίστευτο αλλά εδώ φαίνεται ότι ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός του Σύριζα ⁦@kostasbarkas⁩ θεώρησε μία ανάρτηση ενός τρολ που πήρε την φωτό μου και ανέβασε ένα αίσχος και το σχολίασε σαν να είναι δικό μου. Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αυτό τότε...περιμένω συγγνώμη

Προβολή εικόνας στο Twitter