Ο Μητσοτάκης θα περιγράψει το χρονοδιάγραμμα της εξόδου

MarketNews

Ο Μητσοτάκης θα περιγράψει το χρονοδιάγραμμα της εξόδου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Από χθες μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο ως προς τον σχεδιασμό για την έξοδο από την έκτακτη κατάσταση που ζούμε το τελευταίο διάστημα. Και αυτό γιατί χθες, οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πήγαν για τον καθιερωμένο πρωινό καφέ, ενώ και οι τηλεδιασκέψεις κάπως ατόνησαν. Από σήμερα, όμως, και…πάλι στα θρανία.

Έως το τέλος αυτής της εβδομάδας, όπως πληροφορούμαι, ο πρωθυπουργός θα έχει στα χέρια του την πρώτη εισήγηση της ειδικής task force υπό τον Άκη Σκέρτσο που σχεδιάζει τον βασικό καμβά της επόμενης μέρας. Δεν θα είναι το πλήρες σχέδιο, το οποίο θα πρέπει να ενσωματώνει όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά και να δίνει απαντήσεις σε σύνθετες ασκήσεις, όπως π.χ. στη λειτουργία των σχολείων σε συνάρτηση με τις άδειες ειδικού σκοπού για εκατοντάδες χιλιάδες γονείς. Θα υπάρχει, όμως, έστω ένα χρονοδιάγραμμα στα χαρτιά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, εκπνέουν οι περιορισμοί για τον περιορισμό μετακινήσεων. Προφανώς θα υπάρξει παράταση και η παράταση θα ισχύει και για το πρώτο διάστημα που θα χαλαρώνουν τα μέτρα. Προοδευτικά, βεβαίως, και ο περιορισμός θα χαλαρώσει, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί. Όπως, λοιπόν, πριν από έναν μήνα, με διάγγελμά, του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την έναρξη ισχύος του περιορισμού των μετακινήσεων, έτσι θα γίνει και με την ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος άρσης τους.

Ο εξ απορρήτων