Η Έλενα Ακρίτα αναδημοσίευσε ένα -όπως αποδείχθηκε- κατασκευασμένο tweet της Ευγενίας Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη να εξοργίζεται και να απαντά σε υψηλούς τόνους μέσω Twitter.

Η ανάρτηση που έχει αναπαραχθεί από πολλούς χρήστες ως tweet της κ. Μανωλίδου αναφέρει: «Ακολούθησα τον οικογενειακό οικονομικό προγραμματισμό που έφτιαξε ο Άδωνις και περάσαμε σαν οικογένεια 7 μέρες με 38,40 ευρώ, μαζί και το σούπερ μάρκετ. Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε!».

Η ανάρτηση που χρέωναν στην κ. Μανωλίδου ήταν ψευδής αλλά η κ. Ακρίτα όταν τη δημοσίευσε το αγνοούσε και σχολίασε: «Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης. Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μία Ελλάδα που οικονομικά έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνον».

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε αμέσως στην Έλενα Ακρίτα μέσω Twitter: «Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας; Fake news».

Η κ. Ακρίτα μόλις αντιλήφθηκε ότι η ανάρτηση δεν είναι αληθής την κατέβασε αμέσως και δημοσίευσε:

 

 

Facebook Comments