Σκληρή κόντρα ανάμεσα στην γενική γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου και στην Ρένα Δούρου με φόντο την υπόθεση Β. Δημάκη.

Αντάλλαξαν φαρμακερά tweets 

Η Σ. Νικολάου για τη Ρ. Δούρου

«Το να σου κουνάνε το δάχτυλο για δήθεν άσκηση πολιτικής στην περίπτωση Δημάκη με εμμονές και φανατισμό, άνθρωποι που έκαναν σημαία την ιδεοληψία, είναι τουλάχιστον αστείο. Μόνη απάντηση, η νομιμότητα. Γιατί στις δικές μας βάρδιες… δεν θέλουμε “στραβές”.»

Το να σου κουνάνε το δάχτυλο για δήθεν άσκηση πολιτικής στην περίπτωση Δημάκη με εμμονές και φανατισμό, άνθρωποι που έκαναν σημαία την ιδεοληψία, είναι τουλάχιστον αστείο. Μόνη απάντηση, η νομιμότητα. Γιατί στις δικές μας βάρδιες… δεν θέλουμε “στραβές”.@RenaDourou

 

 

Η Ρ. Δούρου για τη Σ. Νικολάου

«Η πολιτευτής της ΝΔ υπηρετεί τον φανατισμό, την εμμονή, τον αυταρχισμό στην περίπτωση Δημάκη. Αν και νομικός, ακυρώνει το κράτος δικαίου – και μάλιστα στη χώρα που ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης.»

 

Σ. Νικολάου: γ.γ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ πολιτικής. Η πολιτευτής της ΝΔ υπηρετεί τον φανατισμό, την εμμονή, τον αυταρχισμό στην περίπτωση Δημάκη. Αν και νομικός, ακυρώνει το κράτος δικαίου – και μάλιστα στη χώρα που ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης. @SofiaNikolaou_

 

 

 

Facebook Comments