Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο άνθρωπος που συνδέθηκε και αποθεώθηκε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει πλέον να έχει το καθημερινό ραντεβού με τους πολίτες, κάτι το οποίο είχε προαναγγείλει με τη χθεσινή του συνέντευξη ο πρωθυπουργός.

Όπως είπε, πλέον δεν υπάρχει η ανάγκη για καθημερινή τηλεοπτική ενημέρωση και με πολλή συγκίνηση μίλησε για τη δική του μάχη όλους αυτούς τους μήνες και την ανάγκη του να επανέλθει στην κανονικότητα στη ζωή του προ πανδημίας.

«Παρέμεινα μαθητής περισσότερο παρά καθηγητής , κάποιοι μίλησαν για αντιφάσεις χωρίς να χρησιμοποιήσουν επιστημονικά επιχειρήματα. Ο σύγχρονος κόσμος κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον ιό, η επιστήμη παραμένει πιστή στους κανόνες και θα συνεχίσει να παραμένει κοντά στους πολίτες. Επανέλαβα πολλές φορές αυτό που είναι το μοναδικό δεδομένο στην επιστήμη, η αβεβαιότητα», είπε χαρακτηριστικά.

«Αισθάνθηκα κοντά σας κι ας μην επικοινωνούσα με φυσικό τρόπο. Σε αυτόν τον αγώνα δρόμου θα παραμείνω ως επιστήμονας. Θέλω να επιστρέψω κ εγώ σταδιακά στα υπόλοιπα καθήκοντα μου, δεν χρειάζεται αυτή η τακτική ενημέρωση, το πραγματικό R ήταν πολύ κάτω από το 1. Φτάσαμε με πολύ κόπο πολύ μακριά για να επιτρέψουμε οποιοδήποτε πισωγύρισμα», δήλωσε.

Σημειωτέον, ότι χθες ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας θα παραμείνει σύμβουλός του ακόμη και μετά το τέλος του κορωνοϊού.

Facebook Comments