Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, επιτέθηκε με αναρτήσεις του στο Twitter, στην Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, αποκαλώντας την «χρυσαυγίτισσα».

«Οι Χρυσαυγίτες υπόδικοι πρώην βουλευτές μιλούσανε για «Τούρκους» βουλευτές στον Έβρο. Ο λαός τους έστειλε εκτός Βουλής. Ακούστηκε πάλι από το στόμα της @SofiaNikolaou_ Γ.Γ αντιεγκληματικής πολιτικής η οποία μίλησε κ πάλι για «Τούρκους» βουλευτές.»

 

Οι Χρυσαυγίτες υπόδικοι πρώην βουλευτές μιλούσανε για «Τούρκους» βουλευτές στον Έβρο. Ο λαός τους έστειλε εκτός Βουλής. Ακούστηκε πάλι από το στόμα της @SofiaNikolaou_ Γ.Γ αντιεγκληματικής πολιτικής η οποία μίλησε κ πάλι για «Τούρκους» βουλευτές.

 

 

Και πρόσθεσε με νέο του σχόλιο: «Τους χρυσαυγίτες ο λαός τους έστειλε στα αζήτητα. Ο @kmitsotakis τους έβαλε στην κυβέρνηση. Όπως για παράδειγμα την @SofiaNikolaou_».

 

Τους χρυσαυγίτες ο λαός τους έστειλε στα αζήτητα. Ο @kmitsotakis τους έβαλε στην κυβέρνηση. Όπως για παράδειγμα την @SofiaNikolaou_

 

 

Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά της Σ. Νικολάου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, (Ε.Δ.Δ.Α), της Βουλής, σε «Τούρκο βουλευτή Ξάνθης».

Χαρακτηριστικά είπε «Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Υπάρχουν -και τις έχω- φωτογραφίες συγκεκριμένου επιχειρηματία που ανέλαβε έργο για το σοφρωνιστικό σύστημα με βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο φωτογραφίες με τον κ. Μπαλαούρα, μία με τον κ. Μπαλάφα, με Τούρκο βουλευτή Ξάνθης στο περίπτερο της ΔΕΘ, με τον κύριο Σαντορινιό, με τον κύριο Κουρουμπλή, με τον κύριο Τσιρώνη».

Η αναφορά της Σ. Νικολάου σε «Τούρκο βουλευτή» προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από τα πρακτικά και η ίδια να παραδεχθεί ότι ειπώθηκε «εκ παραδρομής» και να ζητήσει συγγνώμη.

Facebook Comments