Ποιοι σκέφτονται να κοπούν τα…beach party

MarketNews

Ποιοι σκέφτονται να κοπούν τα…beach party, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τον κορονοϊό, ορισμένα πράγματα ήταν πολύ σαφή. Για παράδειγμα, υπάρχει σημαντική ανησυχία για τα σύνορα και ειδικά για χώρες όπως η Ρουμανία και η Βουλγαρία, οι οποίες έχουν σημαντικό επιδημιολογικό φορτίο και κρούσματα εξακολουθούν να ανιχνεύονται στα καθημερινά εισαγόμενα. 

Μέχρι ένα σημείο, όμως, αυτό είναι ελεγχόμενο. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ήπια διασπορά που υπάρχει στην κοινότητα και τροφοδοτείται από τη χαλαρότητα και τα γεγονότα συνωστισμού, όπως τα πάρτι ή τα μπιτς πάρτι. Απόφαση για την απαγόρευση τους δεν πάρθηκε, αλλά μπορώ να σας πω με ασφάλεια ότι μέσα στη σύσκεψη ακούστηκαν ισχυρές επιφυλάξεις. Την ίδια ώρα, μπορώ να σας πω επίσης με ασφάλεια, ότι δεν θα λυπηθεί κανείς αν δεν και τα μπιτς πάρτι για έναν μήνα ακόμα. Συνεπώς, αν το εισηγηθούν οι λοιμωξιολόγοι τις επόμενες μέρες συντεταγμένα και όχι απλά…πάνω στην κουβέντα, δεν αποκλείεται και να το δούμε να γίνεται. 

Το πράγμα, πάντως, έχει γίνει ιδιαίτερα σοβαρό. Γι’ αυτό και όλα τα μέτρα είναι στο τραπέζι, γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός επανέφερε, επί της ουσίας, αυτόν τον άτυπο δεύτερο «πρωινό καφέ» με Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Κικίλια & σια και μάλιστα τρεις φορές την εβδομάδα μέσα στον Αύγουστο. 

Ο εξ απορρήτων