Επιστρέφουν Τσιόδρας - Χαρδαλιάς στις 6μμ

MarketNews

Επιστρέφουν Τσιόδρας - Χαρδαλιάς στις 6μμ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

O Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

O Νίκος Χαρδαλιάς είναι αυτός που είχε πει στις 26 Μαΐου, στην τελευταία καθημερινή, τηλεοπτική ενημέρωση: «Αν μας ξαναδείτε τότε τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει».  Ο «συναγερμός» για τα κρούσματα παίρνει την πιο επίσημη μορφή, αφού η παρουσία Τσιόδρα θα δώσει με τον πιο επίσημο τρόπο το νόημα της αφύπνισης και της προσοχής ώστε να μην συνεχιστεί η διασπορά μέσω ασυνείδητων συμπεριφορών.

Την ίδια ώρα, διαψεύδει πρακτικά όσα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο καθηγητής είχε… εξαφανιστεί λόγω διαφωνιών με τις κυβερνητικές επιλογές. Άλλωστε κάθε δύο μέρες συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη από τον Μητσοτάκη.

Η ενημέρωση από τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο της χώρας θεωρείται έκτακτη. Από την Τρίτη επιστρέφει η τακτική, εβδομαδιαία ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά στη 13:00.