Κουμουτσάκος προς Ακάρ: «Όταν δεν είσαι καλεσμένος στο τραπέζι, μάλλον είσαι στο πιάτο»

3 λεπτά ανάγνωση
12 Σεπτεμβρίου 2020

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, με ανάρτηση του, απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Ο Ακάρ δήλωσε ότι «για να πέσει η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, αρκεί να σωπάσουν κάποιοι. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Απλώς, να σωπάσουν. Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν».

Συνέστησε, δε, στην Ελλάδα να σωπάσει, «για να μη γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων».

Οι εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας ήρθαν μία ημέρα μετά την ομόθυμη καταδίκη της συμπεριφοράς της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο από τη MED7 και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η NAVTEΧ για το «Oruc Reis», την οποία αναμένεται να ανανεώσει η Τουρκία.

Η απάντηση του Γ. Κουμουτσάκου

Έτσι λοιπόν, ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε ως εξής:

Μετά την Κορσική καλό θα είναι να θυμάται ο κ. Ακάρ ότι: «Όταν δεν είσαι καλεσμένος στο τραπέζι, μάλλον είσαι στο πιάτο.»

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις