Ερντογάν: «Δίνουμε ευκαιρία στο διάλογο - Θα υπερασπιστούμε κάθε σταγόνα ύδατος & γης της χώρας μας»

MarketNews

Ερντογάν: «Δίνουμε ευκαιρία στο διάλογο - Θα υπερασπιστούμε κάθε σταγόνα ύδατος & γης της χώρας μας», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Την πρόθεση του να δώσει «μια ευκαιρία στη διπλωματία και στον διάλογο» εξέφρασε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσω αναρτήσεων του στα social media.

Πιο συγκεκριμένα ο Ερντογάν με δύο αναρτήσεις του στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου, τόνισε ότι «δεν θα δώσει σημασία στις «αλλεπάλληλες προκλήσεις», προσθέτοντας ότι τον λόγο πλέον έχει η διπλωματία.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος έγραψε «ακούγοντας κάθε ειλικρινές αίτημα, σκοπεύουμε να δώσουμε στη διπλωματία όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο και να λύσουμε τα προβλήματα με διάλογο, από τον οποίο μπορούν να κερδίσουν όλοι». Ωστόσο, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε κάθε σταγόνα ύδατος και γης της χώρας μας μέχρι το τέλος».

Προσθέτει δε ότι η Τουρκία «χωρίς να απαντά στις συνεχείς προκλήσεις που δέχεται, κινείται με αξιοπρεπή και ώριμο τρόπο».