Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να αποκαλεί “πολιτικό απατεώνα” τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ακόμη και σε κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι χαρακτηριστική η αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου που χαρακτήρισε “επικίνδυνο” και “μη πειστικό” αυτή την επιλογή. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης φαίνεται πως είναι, αν όχι εμπνευστής, πάντως θερμός υποστηρικτής αυτής της “γραμμής”. Και με ανάρτησή του στο Facebook κούνησε το δάχτυλο στον πρώην ΥΠΟΙΚ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΕΥΚΛΕΙΔΗ: είδα την ανάρτηση σου. Στις φωτό μετά από αυτήν θα δεις, μόνο τις τελευταίες 5-6 μέρες ,μερικά ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ που πρέπει ,κατά τη γνώμη μου να τους το ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!

ΕΥΚΛΕΙΔΗ: ειδα την ανάρτηση σου .
Στις φωτό μετά από αυτήν θα δεις, μόνο τις τελευταίες 5-6 μέρες ,μερικά ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Το ιστορικό της σύγκρουσης

Σημειώνεται, ότι τον Αύγουστο είχε αναπτυχθεί μία σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, με αφορμή συνέντευξη του δεύτερου στην εφημερίδα «Εποχή» αλλά και τις κατηγορίες του πρώτου αναφορικά με την επιλογή για δημιουργία «μαξιλαριού ασφαλείας» επί υπουργίας Τσακαλώτου.

Η σύγκρουση μετατράπηκε σε εσωκομματικό εμφύλιο με εκατέρωθεν άρθρα και αναρτήσεις, ενώ θεωρήθηκε ότι τελείωσε όταν ο Αλέξης Τσίπρας στήριξε δημοσίως την επιλογή για το μαξιλαράκι ασφαλείας και ταυτόχρονα αφαίρεσε από τον Τσακαλώτο το χαρτοφυλάκιο του τομεάρχη Οικονομικών.

 

Facebook Comments