«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, συνεκτικοί και εξωστρεφείς, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που προκάλεσαν και την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τη δήλωσή της περί απάτριδος και διεθνιστή Μητσοτάκη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συνέστησε «να είμαστε φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντίπαλούς μας απατεώνες», ενώ εμπρηστικές ήταν οι αναφορές του Παύλου Πολάκη για τις δύο υποθέσεις, στηρίζοντας την κ. Τζάκρη και κατακεραυνώνοντας τον κ. Τσακαλώτο. Η κατάσταση αυτή, οδήγησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα να στείλει προειδοποίηση προς όλους να μην κάνουν άστοχες δηλώσεις.

«Όλα τα κόμματα έχουν τις συζητήσεις τους. Εμείς δεν θέλουμε και δεν θα γίνουμε ένα κόμμα πολιτικό νεκροταφείο. Η κοινωνία περιμένει από εμάς πολύ περισσότερα», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης. Πρόσθεσε ότι ο κάθε ένας έχει την ευθύνη του για να εκπέμπει το σωστό στίγμα της ενότητας και της καθημερινής δουλειάς.

Facebook Comments